Skip to content Skip to footer

En el marc de la celebració de la fira Organic Food Iberia, celebrada a Madrid els passats 8 i 9 de setembre, es van entregar els Organic Iberia Awards, en onze categories. L’OU VEGETAL, un dels nostres productes més innovadors, va ser el guanyador en la categoria de Millor Producte Innovador en Producte Ecològic Vegà. Un gran reconeixement a tota la trajectòria de la nostra marca, que ha apostat sempre per crear i elaborar productes sans, ecològics, sostenibles i de proximitat, fomentant els cultius propis.

Què és L’OU VEGETAL? Farina de cigró condicionada per ser un substitut de l’ou. Dues cullerades soperes d’aquest producte són l’equivalent a un ou mitjà. Hi hem d’afegir aigua fins aconseguir la textura d’on ou batut…i ja estarà llest per fer pastissos, creps, truita de patates o verdures…🍰😋 Està certificat oficialment com a producte ecològic, vegà i sense gluten.

Cal destacar que a Organic Food Iberia s’ha presentat el producte en un envàs novedós, que consta d’un pot de plàstic RPET reciclat, amb tapa també de plàstic (per evitar la contaminació creuada a la cuina o a l’obrador), dins d’una caixa de cartró reciclat. Alhora, amb aquest envàs, volem afavorir una còmoda manipulació del producte.

Des d’Hort del Silenci estem fent una gran aposta per adaptar tots els nostres envasos a criteris molt més respectuosos amb el medi ambient.