Skip to content Skip to footer

Easy Mix Pa de Espelta ECO

L’EASY MIX Pa d’Espelta ANTIQUE CEREAL cultivat i elaborat a Catalunya, es pot utilitzar per realitzar pa d’espelta de gran qualitat. Els ingredients principals de l’EASY MIX és la farina d’espelta. D’altra banda, totes les farines provenen de cultius propis i cultivats localment.

Easy Mix Rebosteria ECO

L’EASY MIX Rebosteria ECO cultivat i elaborat a Catalunya, es pot utilitzar en diverses elaboracions de pastisseria i fleca. Podrem preparar receptes com pa de motlle, bescuits, pancakes, creps, cookies, etc. Els ingredients principals de l’EASY MIX són farines de llegum, cosa que fa que aquest producte sigui lliure d’al·lèrgens. D’altra banda, totes les farines provenen de cultius de llegums propis i cultivats localment.

Easy Mix Aurora Xoco ECO

L’EASY Mix Arurora Xoco ANTIQUE CEREAL cultivat i elaborat a Catalunya, es pot utilitzar en diverses elaboracions de pastisseria i fleca. Podrem preparar receptes com pa de motlle, bescuits, pancakes, creps, cookies, etc. El ingredient principal de l’EASY MIX es la farina de Florence Aurora. D’altra banda, totes les farines provenen de cultius propis i cultivats localment