Skip to content Skip to footer
Hort del silenci

Qui som?

Som una empresa agrícola amb caràcter i vocació comercial, amb el propòsit d’arrelar i ser còmplice del territori, actor de referència, per potenciar la iniciativa del producte de producció ecològica i de proximitat.

La línia de producció ecològica de la Cooperativa d’Artesa de Segre que acull els aliments envasats i elaborats de producció ecològica per consum humà del grup de Cooperativa d’Artesa de Segre és Hort del Silenci, especialitzada exclusivament en producció d’alimentació ecològica.

Hort del Silenci neix de la voluntat de Cooperativa d’Artesa de Segre de créixer junt amb la societat, adaptant-se als requeriments de sostenibilitat, millora qualitativa i seguretat alimentària, estant presents des del cultiu i producció fins l’elaboració final, amb el propòsit de ser més a prop del consumidor amb articles d’alimentació local i ecològica certificada.

L’any 1958 es fundà La Cooperativa d’Artesa de Segre, referent que ha acompanyat i potenciat el desenvolupament agrari i ramader, contribuint així a l’equilibri territorial. Actualment ofereix serveis a 1.137 socis de les comarques de La Noguera, Pallars Jussà, La Segarra, Urgell i Alt Urgell. En l’actualitat hi ha 800 hectàrees certificades per producció ecològica, destinades a llegum, horta i cereals.

Hort del silenci

Els nostres segells de qualitat