Skip to content Skip to footer
Hort del silenci

Qui som?

Som una empresa agrícola amb caràcter i vocació comercial, amb el ferm propòsit d’arrelar i ser còmplice del territori, actor de referència, per potenciar la iniciativa del producte de producció ecològica local i de proximitat.

Perseguim com a motor del nostre propòsit generar ocupació i activitats agràries i d’elaboració d’aliments al territori, com a la vegada per ser mirall per activitats similars o complementàries.

Amb l’objectiu de generar possibilitats en la gent jove dins el món rural per evitar el despoblament i/o animant altres del món urbà a establir-se en l’economia de la Catalunya rural.

Hort del Silenci neix de la voluntat de créixer junt amb la societat, adaptant-se als requeriments de sostenibilitat, bones pràctiques, millora qualitativa i seguretat alimentària, estant presents des del cultiu, producció i fins l’elaboració final, amb el propòsit de ser més a prop del consumidor amb articles d’alimentació local i ecològica certificada que els hi aportin valors, tant de salut, socials i ambientals, com gastronòmics.

L’any 1987 va ser l’inici de l’activitat comercial, de transformació i distribució de productes agraris de les àrees de les comarques de la Catalunya central i La Segarra cap a Barcelona i àrea metropolitana.

Va ser el 2014 que vàrem començar el cultiu i la producció amb certificació ecològica fruit de prendre consciència que la producció convencional de monocultius no complia amb els nostres ideals i requisits de l’activitat.

Els tres pilars escrits i guia del nostre projecte ens marquen que l’activitat te que ser bona i aportar valor, tant a nosaltres com a agricultors i elaboradors, a l’altres en tant com consumidors, proveïdors o clients i al lloc on som; al medi ambient i la societat.

Mantenir l’equilibri entre els tres pilars és la nostra vocació i on posem tota il·lusió, treball i passió.

Hort del silenci

Premis i reconeixements rebuts