Skip to content Skip to footer

Easy Mix Pa De Motlle Free Gluten ECO

L’EASY MIX Pa de motlle FREE GLUTEN ECO cultivat i elaborat a Catalunya, es pot utilitzar per realizar pa de motlle de gran qualitat. Els ingredients principals de l’EASY MIX són farines de llegum, cosa que fa que aquest producte sigui lliure d’al·lèrgens. D’altra banda, totes les farines provenen de cultius de llegums propis i cultivats localment.

Easy Mix Rebosteria Free Gluten ECO

L’EASY MIX Rebosteria FREE GLUTEN ECO cultivat i elaborat a Catalunya, es pot utilitzar en diverses elaboracions de pastisseria i fleca. Podrem preparar receptes com pa de motlle, bescuits, pancakes, creps, cookies, etc. Els ingredients principals de l’EASY MIX són farines de llegum, cosa que fa que aquest producte sigui lliure d’al·lèrgens. D’altra banda, totes les farines provenen de cultius de llegums propis i cultivats localment.

Easy Mix Pancake Kids Free Gluten ECO

L’EASY MIX Pancake Kids FREE GLUTEN ECO cultivat i elaborat a Catalunya, es pot utilitzar per realizar pancakes de gran qualitat. Els ingredients principals de l’EASY MIX són farines de llegum, cosa que fa que aquest producte sigui lliure d’al·lèrgens. D’altra banda, totes les farines provenen de cultius de llegums propis i cultivats localment.