Skip to content Skip to footer

L’alimentació està inclosa en la Declaració dels Drets Humans Universals. Malgrat això, com tants altres drets, no s’aplica a la vida quotidiana. Encara avui en dia, una part de la població pateix escassetat d’aliment i l’altra, que en disposa, té hàbits alimentaris poc saludables o deficients.

En el cas dels aliments de producció ecològica, des d’Hort del Silenci treballem amb el propòsit de fer arribar aquests aliments de manera més assequible econòmicament per a totes les butxaques. És cert que, generalment, hi ha una diferència de preu entre els productes bio ECO i els de producció convencional. Això es deu al fet que la producció ecològica requereix temps diferents a la convencial. A més a més, es produeix en menor quantitat, al no tractar-se de processos industrials.

Tanmateix, tots els actors que participem en la cadena alimentària som responsables, juntament amb les administracions, de vetllar perquè l’accés a l’alimentació (i nosaltres afegim: a l’alimentació saludable), sigui d’una vegada per totes una realitat i no paper mullat.