Skip to content Skip to footer

A Hort del Silenci mantenim les nostres arrels conservant i potenciant la producció de cultius propis que són la base dels nostres productes. En especial, cultivem cereals i lleguminoses. Per això, continuem sent el que diem: agricultors i elaboradors.

Vivim en un món globalitzat on la gent cada vegada és més exigent i demana conéixer la traçabilitat dels aliments que consumeix. Està bé que sigui així, perquè Alimentació és salut. En aquest sentit, nosaltres no oferim cap mena de dubte. Els nostres productes s’elaboren a partir de cultius propis, de proximitat. Estem situats a la Catalunya central, principalment a la comarca de La Segarra i La Noguera i gaudim d’un microclima mediterrani continental, amb molt de fred a l’hivern i calorós a l’estiu.

El nostre objectiu és crear una relació de confiança amb el consumidor. Per aquest motiu, hem apostat per crear una nova línia d’envasos que, a més a més de ser sostenibles, faciliten la major informació possible sobre el producte i sobre nosaltres. A les noves caixes de cartró, que contenen diferents varietats de pastes alimentàries, llegums en gra, farines acondicionades per pastisseria i farines de llegums sense gluten, hi trobareu àmplia informació. En qualsevol dels nostres productes, hi trobareu el segell d’alimentació ecològica certificada. Podreu seguir la traçabilitat dels nostres productes sense problema!