Skip to content Skip to footer

A Hort del Silenci estem fent una gran aposta per adaptar tots els nostres envasos a criteris molt més respectuosos amb el medi ambient. Volem donar resposta a les exigents i creixents demandes dels consumidors actuals que volen adquirir productes sans i de proximitat, que també siguin sostenibles amb l’entorn.

Canviem les bosses de plàstic per caixes de cartró reciclat alimentari; més còmodes de manipular, més segures per conservar els aliments en òptimes condicions i, sobretot, menys contaminants. En el cas de les farines, fem el canvi per pots de plàstic RPET reciclat i reciclable, per evitar la contaminació creuada a la cuina o a l’obrador. Aquests pots aniran també dins d’una caixa de cartró reciclat.

Què expliquen els nostres envasos? Les propietats nutricionals i organolèptiques dels productes, com utilitzar el producte en cada un dels seus diferents usos, idees i consells per reutilitzar l’envàs, receptes que ajudin a inspirar als cuiners i cuineres i, finalment, informació sobre nosaltres i sobre Hort del Silenci.

Cultivem i elaborem productes bons per a tu, per a tothom i per al medi ambient.