Skip to content Skip to footer

Cada dia, la febre per produir i vendre (i a vegades també un excés de comoditat per part dels consumidors), deixa molt producte d’alimentació sense comprador o malbarat. Afortunadament, des de fa un temps, tots plegats estem prenent consciència que hem de repensar el model actual cercant l’equilibri, el respecte pels aliments i el medi ambient. I cal fer-ho tenint en compte criteris sostenibles, que evitin la producció per sobre de les nostres possibilitats, que utilitzin envasos adequats i ens orientin cap a un consum responsable.

Què fa Hort del Silenci en aquest sentit? Oferim formats familiars que ens permeten estalviar envasos (sostenibilitat) i també ens ajuden a economitzar la nostra compra (estalvi). En sacs de paper o caixes de cartró, venem pasta alimentària, llegums, cereals, farines i altres elaborats:

  • Pasta alimentària: 500g i 5 kg
  • Cereals, farines i elaborats: 500g, 5 kg i 20 kg
  • Llegums: 250g, 500g, 25kg i 5 kg

Dirigim també la nostra producció al sector professional i al food service; restaurants, hospitals, menjadors escolars, col·lectivitats…i ho fem en format granel i en bosses de paper. Pensem que és la millor manera de contribuir a aturar el malbaratament alimentari i a generar benestar per tots plegats. I perquè volem fer arribar els aliments que produïm a través d’una alimentació sana, saludable i sostenible.